Waarom het geldsysteem slechts een slavenketting is en hoe Griekenland het mikpunt werd

Bron: http://www.beyondthematrix.nl/2015/07/14/waarom-het-geldsysteem-slechts-een-slavenketting-is-en-hoe-griekenland-het-mikpunt-werd/

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 14 juli 2015 2 Comments

euslavernijDe afgelopen dagen zijn de miljarden ons weer om de oren gevlogen in de berichtgeving over Griekenland. Er valt nauwelijks een touw aan vast te knopen. De Grieken kregen gister weer eens 86 miljard, maar voordien werd er ook al eens 110 miljard en vervolgens 130 miljard verstrekt. Ik lichtte al toedat waar gesproken wordt oversteun feitelijk sprake is van leningen. Elkaar steunen is een mooi principe. U zou waarschijnlijk een familielid of goede vriend steunen als hij of zij echt niet meer te eten zou hebben. Geld lenen aan iemand die net voldoende verdient om van te leven is eigenlijk het onmogelijke vragen. Bezuinigen op pensioenen en de BTW verhogen in een land dat al economisch volledig ingestort is, is vergelijkbaar met het vragen om nog meer te bezuinigen aan een gezin in de bijstand. Maar dat is niet het enige; er wordt ook nog eens voor miljarden aan Griekse bezittingen geroofd. Alles wat het land dierbaar is wordt verkocht. Wie die 50 miljard die dat op zou moeten gaan leveren, op gaat hoesten is maar de vraag, want een gemiddelde bank heeft dat niet zomaar op zijn rekening. Er zijn overigens wel wat steenrijke miljardairs die wel Griekse pandjes en grond kunnen kopen. Willem Alexander en Maxima gingen ze voor. Bill Gates alleen al heeft 79,2 miljard dollar (zie Forbes), maar de echte grote rijken der aarde staan natuurlijk niet in dit lijstje. De bankiersfamilies als de Rorthschilds die de Federal Reserve en feitelijk indirect alle centrale banken in hun pocket hebben, hebben zoveel geld dat het maar beter niet vermeld kan worden. Zij zijn de gene die het geld uit het complete luchtledige in een computersysteem van de centrale banken invoeren en die daarover de rente incasseren. Tel uit je winst! En ze hoeven er niets voor te doen. Zij zouden echt steun kunnen geven, maar hun hele systeem is er juist op gebaseerd dat niet te doen.

Stelt u zich eens voor dat u in een klein afgezonderd dorp leeft en alle mensen in dat dorp een verschillend vakgebied hebben. De een is boer, de ander bakker en weer een ander timmerman. In principe zou u met ruilhandel elkaar van dienst kunnen zijn. De timmerman bouwt een huis voor u en in ruil daarvoor levert u hem melk, groente en fruit en vlees. Nu is die ruilhandel niet altijd even praktisch, want het duurt even voor u de aardappelen geoogst heeft en de timmerman is ook wel even bezig met het bouwen van uw huis. Daarom spreekt u onderling af dat u waardepapieren tegenover een dienst zet. Er is 1 persoon in het dorp die die papieren drukt en voor die dienst mag hij zelf ook wat waarde papieren houden. Laten we hem meneer Jansen noemen. U heeft dat onderling ‘geld’ genoemd en zo kan de timmerman alvast aan de slag terwijl u uw diensten later levert. U geeft hem daarvoor dat geld, dat hij later weer in kan ruilen bij u voor de geleverde producten. Ineens besluit meneer Jansen dat het ook wel handig is als hij wat meer geld drukt en dat uitleent aan enkele mensen in het dorp. De bakkerij is namelijk uitgebrand en de bakker moet dus opnieuw een pand laten bouwen, maar kan de timmerman niet betalen. Op zich handig dat Jansen wat geld bij drukt, want zo kan de timmerman toch vast aan de slag en kan de bakker geïmproviseerd in een schuur toch al snel weer broden gaan bakken en zijn grondstoffen inkopen. Maar Jansen is slim en vraagt rente.

De dorpsbewoners zien Jansen steeds meer spullen kopen. Jansen heeft ontdekt dat hij nog veel rijker kan worden. Hij gaat wat mensen in het dorp tegen elkaar opzetten en op een dag staat de boekwinkel in de fik. Iedereen vermoedt dat de kroegbaas de dader is, omdat hij jaloers zou zijn geworden als gevolg van de verhalen die de ronde deden. Zijn vrouw zou zijn vreemd gegaan met de eigenaar van de boekwinkel. Gelukkig kan Jansen een lening geven aan de eigenaar van de boekwinkel. Ineens beginnen mensen zich af te vragen of het wel eerlijk is wat Jansen doet. Hij drukt geld uit het niets en vraagt daar rente over. Hij wordt steeds rijker en doet eigenlijk helemaal niets. Jansen ontdekt dat hoe meer onderlinge onrust en strijd er in het dorp ontstaat hoe afhankelijker mensen van zijn gelduitleensysteem worden. Jansen krijgt steeds meer macht en drukt gretig geld bij terwijl hij weer voor een relletje zorgt. Eigenlijk is dit een gesimplificeerde weergave van het wereldwijde geldsysteem. De gelduitleners hebben de macht. Onrust, oorlog en onderlinge strijd maakt hen steeds rijker. Een land dat immers in de problemen zit heeft geld nodig om de rekeningen te kunnen voldoen. Een land dat platgebombardeerd is moet weer worden opgebouwd. Gelukkig is daar Jansen die er gewoon wat geld bij drukt. Het is nu eenmaal een in het gehele dorp geaccepteerd waardepapiertje in ruil voor producten of diensten.

De Jansen’s van deze wereld zijn de Rothschilds, Rockefellers en nog een paar anderen. Het is slechts een kleine private groep die het wereldwijde geldsysteem in hun greep heeft. Zij opereren niet in het zichtbare veld. Daarvoor hebben zij via een wereldwijd netwerk van geheime genoodschappen hun politici en bankiers op het zichtbare toneel geplaatst. Zij zijn als het ware de marionetspelers die aan de touwtjes trekken. En ook deze marionetspelers dansen weer naar de pijpen van een groep waartoe zij behoren. Het gaat heel ver om dit hier verder toe te lichten, maar in feite wordt de wereld al millenia bestuurd door oud Faraoïsche of Babalonische of Judaïstische (zionistische) bloedlijnen die hun zetel hebben genomen in Rome en meerdere centra die daaronder vallen. Ik noem ze de Saturnus aanbidders of ook wel de Saturnus cult. Zoals Jansen in het kleine dorp ontdekte dat geld een mooi middel was om mensen in zijn greep te krijgen, dient het geldsysteem wereldwijd datzelfde doel. Waar het in beginsel een logisch en handig ruilmiddel leek te zijn, is het uiteindelijk verworden tot een middel waarvan mensen afhankelijk zijn gemaakt en waarvan de waarde steeds verder afneemt, omdat Jansen maar ongeremd geld bij blijft drukken. En hij kan dat, want doordat er nogal veel onrust en strijd in het dorp is en mensen vaak gewoon niet meer rond kunnen komen, blijven ze toch maar bij Jansen aankloppen.

Griekenland is gebruikt om heel Europa in verder afhankelijkheid van de banken te leiden. Bij tekorten rennen we massaal naar Jansen. Hoe dit systeem werkt lichtte ik al eerder toe in het vergelijk met de mafia. Het wereldwijde eeuwenoude systeem van de geheime genoodschappen zit diep geïnfiltreerd in de universiteiten en allerlei instituten die hun mensen laten infiltreren in de maatschappij. Wat zou u doen als mafiabaas als u een restaurant over wilt laten nemen? U leidt een neefje op tot boekhouder en laat deze solliciteren binnen het restaurant. Vervolgens zorgt u ervoor dat dit neefje een vertrouwensband opbouwt met de eigenaar en na verloop van tijd blijkt dat het restaurant de rekeningen niet meer kan betalen. Als geliefde en vriendelijke mafiabaas bent u natuurlijk bereid geld te lenen. Een andere methode is dat u even voor een relletje zorgt in het restaurant, waardoor het hele interieur door vechtende klanten wordt vernield. Zo zijn er meerder wegen die naar Rome leiden, maar als geldverstrekker wint u altijd. En als u eenmaal geld uitgeleend heeft, kunt u natuurlijk eisen gaan stellen. Voortaan wordt drank alleen nog bij u ingekocht. Op landen niveau’s werkt het niet veel anders. Degenen die achter de schermen wereldwijd de marionetpoppen bespelen hebben alle politici en bankiers in hun zak. Dacht u nog dat het iets uitmaakte dat u op D66 of Groenlinks in plaats van VVD, CDA of PVDA stemde? Think again! Ze komen allemaal uit dezelfde opleidingscentra en representeren een verschillend smaakje en kleurtje om u deillusie van keuze te geven. Tenslotte rijden we ook niet allemaal in een Audi. U heeft wat te kiezen, maar uiteindelijk werken ze allemaal voor Jansen. Voor Griekenland geldt niets anders. De valse hoop die de Syriza het Griekse volk gaf is slechts een manier geweest om een opstand te voorkomen. Tsipras is niets anders dan een wolf in schaapskleding die Jansen vertegenwoordigt.

In Griekenland begon ooit de illusie van democratie en met Griekenland eindigt die illusie ook. We leven onder een dictatuur van een wereldregering in wording die gerund wordt via het spel van Jansen; het mafieuze spel van de geldleners, de bankiers die in opdracht werken van de Saturnus cult die maar 1 doel heeft: slavernij en onderdrukking van de massa. Slechts de slaven die meehelpen dit piramidespel in stand te houden of de slaven die niet te veel in de weg staan, mogen iets meer luxe hebben in ruil voor hun buigzaamheid. Miljarden mensen worden echter klein en in armoede gehouden, maar gelukkig merk je daar weinig van als je op je eigen terreintje blijft en zorgt dat je je feestjes ver weg van al die ellende viert. Daarvoor hebben we immigratiebeleid en hordes bewakers aan onze grenzen, zodat al die armoedzaaiers niet onze luxe komen roven. Daarom willen we eigenlijk ook inmiddels liever niets met die armoedige Grieken te maken hebben. De media heeft ons zo gehersenspoeld dat we denken dat het luie bloedzuigers zijn. Nee, het zijn slechts slachtoffers van Jansen die gezorgd heeft dat de boekwinkel in de problemen kwam, waardoor ze geld bij hem moesten lenen, wetende dat ze het nooit terug konden betalen. En als het water ze tot de lippen staat, leent Jansen ze nog meer geld dat ze nooit terug kunnen betalen om vervolgens te zeggen: alles wat in jouw huis staat is van mij.

In de oude Griekse mythologie, was Europa een Fenicische prinses die door Zeus, in de gedaante van een hemelstier, werd ontvoerd en naar het eiland Kreta werd meegenomen, waar zij haar zoon Minos baarde. Dat Zeus, de gehele Griekse mythologie en dus ook de naam Europa een verwijzing is naar de Saturnus cult heb ik toegelicht in dit artikel. Dat is echter geen materie waar u even in 5 minuten overheen leest. Ook speelt de historische band met Servië en Rusland een rol. Dat lichtte ik in dit artikel toe. Het moge duidelijk zijn dat het geen toeval is dat het grote Europa nu versneld bewerkstelligd is, door Griekenland in de financiële problemen te brengen (wat begon met Goldman Sachs of eigenlijk al ver daarvoor door het in positie manoeuvreren van de puppet regeringsleiders) en zo de bevolking in alle andere landen in Europa te doen geloven dat er zwaar bezuinigd moest worden. Het geldleensysteem van Jansen in optima forma. Er is maar 1 doel in dit hele spel en dat is dat u en ik versneld in slavernij onder de dictatuur van Europa gebracht moesten worden. Die missie lijkt geslaagd. Maar men gaat nog even verder, want een volk dat weer achterover kan leunen, kan in opstand komen. In het zweet des aanschijns zult gij uw brood verdienen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s